povprasevanje 100

O nas

(Čas branja: 1 minuto)

o nasSmo podjetje specializirano za izdelavo in prenovo spletnih strani...

Že vse od leta 2002 se ukvarjamo z izdelavo in prenovo spletnih strani, optimizacijo, grafično dodelavo in še marsičem, kar spada zraven.

Veliko poudarka damo na varnosti spletnih strani, tako da le te redno posodabljamo. Samo posodabljanje sicer končnemu uporabniku ni vidno, je pa potrebno za optimalno delovanje spletne strani.

Kljub vsemu, pa vedno dajemo prednost zadovoljni stranki. Njeno zadovoljstvo je največje bogastvo, zato se tega v našem podjetju še kako dobro zavedamo.

Storitve

Tudi dodatne storitve so zelo pomembne...

Dodatne storitve so pri spletnih straneh še kako pomembne in jih nikakor ne smemo zanemariti. Te storitve so nekaj takega, kot da kupimo nov avto in ga zapremo v garažo. Le kaj nam bo v garaži, če se pa še pred sosedom ne moremo pohvaliti...

  • Načrtovanje z unikatnim dizajnom.
  • Izdelava spletne strani in postavitev na strežnik.
  • Vpis v iskalnike, da vas stranke lažje najdejo.
  • Optimizacija za hitrejše delovanje in boljšo uvrstitev v iskalnikih.
  • Redno vzdrževanje in posodabljanje.
  • Redno varnostno kopiranje, saj delamo po načelu "Nič nas ne sme presenetiti ...".

 

Za več informacij in naročila   Kliknite TUKAJ!

responsive-design 200

Odzivni dizajn

Ne glede na velikost obiskovalčevega zaslona, se mu spletna stran samodejno prilagodi, tako da se prikaže v pravilni obliki.

joomla logo 200

Joomla! je zakon

Z njo smo zadovoljni mi in boste tudi vi, saj vam omogoča samostojno dodajanje slik, člankov, njihovo oblikovanje in še mnogo več.

php sql 200

PHP in MySQL

Brez tega pa pri sodobnih spletnih straneh žal ne gre. Vsako aplikacijo programersko prilagodimo vašim željam in potrebam.