povprasevanje 100

SewingPlanet.eu

siviljski materialSpletna stran šiviljskega materiala

Moja zgodba se začne dobra 4 leta nazaj med porodniškim dopustom, ko sem se kot veliko mamic, odločila, da obiščem nekaj tečajev in se naučim šivati oblačila za svojega dojenčka. Po preteku porodniške, sem se vrnila v službo, časa za šivanje pa je zmanjkovalo oz. ga ni več bilo. Leto nazaj me je zdravje postavilo na preizkušnjo... doživela sem možgansko krvavitev, po dveh mesecih še ishemično kap. Po tednih oz. že kar mesecih preživetih v bolnici in zdraviliščih sem se vrnila domov, k mojima najdražjima. Sledilo je korona obdobje in potrebno je bilo zašiti maske. Ko sem se vsedla za stroj in pritisnila pedalko, mi je srce začelo biti v ritmu udarjanja igle. Ponovno je oživela ljubezen do šivanja. Ker mi je življenje dalo še eno priložnost, sem se odločila, da ne bom zapravljala časa in bom počela le stvari, ki me veselijo. Odprla sem spletno trgovinico, ker obožujem iskanje drugačnih motivov blaga in ustvarjanje izdelkov iz le-teh.

 

Za več informacij in naročila   Kliknite TUKAJ!

responsive-design 200

Odzivni dizajn

Ne glede na velikost obiskovalčevega zaslona, se mu spletna stran samodejno prilagodi, tako da se prikaže v pravilni obliki.

joomla logo 200

Joomla! je zakon

Z njo smo zadovoljni mi in boste tudi vi, saj vam omogoča samostojno dodajanje slik, člankov, njihovo oblikovanje in še mnogo več.

php sql 200

PHP in MySQL

Brez tega pa pri sodobnih spletnih straneh žal ne gre. Vsako aplikacijo programersko prilagodimo vašim željam in potrebam.